перейти до основного змісту

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту

Wiadomości

Навіґативний ланцюжок Навіґативний ланцюжок

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту

Wiadomości

Uniwersytecka winnica w programie "Maja w ogrodzie"

28.09.2011
25 września miała miejsce premiera telewizyjna nagranego w winnicy materiału filmowego. Odcinek można obejrzeć w internecie oraz w powtórkach emitowanych w stacji TVN Meteo
Читати ще o Uniwersytecka winnica w programie "Maja w ogrodzie"

Naukowy facebook

28.09.2011
Na spotkanie Atomium Culture "European Intersectoral Summit on Research and Innovation" współorganizowane przez Uniwersytet Jagielloński przyjechali do Krakowa między innymi Michelangelo Baracchi Bonvicini - dyrektor Atomium Culture i Barbara Kudrycka - minister nauki i szkolnictwa wyższego
Читати ще o Naukowy facebook

Monika Czapla z UJ laureatką Nagrody im. Marii Skłodowskiej-Curie

20.09.2011
Czek na kwotę 16,5 tys. zł wręczyła laureatce w 18 września br. podczas kongresu minister nauki i szkolnictwa wyższego Barbara Kudrycka
Читати ще o Monika Czapla z UJ laureatką Nagrody im. Marii Skłodowskiej-Curie

Inkubator UJ: ostatnie wolne miejsca

14.09.2011
Osoby myślące o założeniu własnej firmy jak i tych, którzy zaczęli biznesową działalność zachęcamy do zapoznania się z ofertą Akademickiego Inkubatora Przedsiębiorczości Uniwersytetu Jagiellońskiego. Inkubator jest miejscem, gdzie wsparcie otrzymują początkujący w biznesie. Od początku roku pieczę nad nim przejęło Centrum Innowacji, Transferu Technologii i Rozwoju Uniwersytetu
Читати ще o Inkubator UJ: ostatnie wolne miejsca

Paleontolog Adrian Kin odkrył największego w Polsce amonita

13.09.2011
Ponad metrowej średnicy muszlę amonita - mięczaka kopalnego sprzed dziesiątków milionów lat - odkrył w opolskich kamieniołomach paleontolog Adrian Kin. To największy amonit znaleziony dotąd na terenie Polski
Читати ще o Paleontolog Adrian Kin odkrył największego w Polsce amonita

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту