перейти до основного змісту

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту

Pracownicy

Навіґативний ланцюжок Навіґативний ланцюжок

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту

Komunikaty dla pracowników

Dział Świadczeń Socjalnych
pracownicy

Komunikat w sprawie: dofinansowania letniego wypoczynku zorganizowanego indywidualnie tzw. „wczasów pod gruszą"

09.06.2011
Komunikat Działu Socjalnego Uniwersytetu Jagiellońskiego z 8 czerwca 2011 roku w sprawie: dofinansowania letniego wypoczynku zorganizowanego indywidualnie tzw. „wczasów pod gruszą"
Читати ще o Komunikat w sprawie: dofinansowania letniego wypoczynku zorganizowanego indywidualnie tzw. „wczasów pod gruszą"
studenci pracownicy doktoranci

Awaria serwera

01.06.2011
Gorąco przepraszamy za wczorajszą przerwę w działaniu Portalu UJ. Była ona spowodowana awarią serwera, która została już naprawiona
Читати ще o Awaria serwera
Dział Świadczeń Socjalnych
pracownicy

Wczasy pod gruszą

13.04.2011
Warunkiem otrzymania przez pracownika dofinansowania letniego wypoczynku tzw. "wczasów pod gruszą" w 2011 roku jest złożenie wniosku zawierającego oświadczenie o wysokości przychodów
Читати ще o Wczasy pod gruszą
Dział Świadczeń Socjalnych
pracownicy

Mieszkanie jednopokojowe w Domu Asystenta w Czyżynach

06.04.2011
W związku ze zwolnieniem się mieszkania jednopokojowego w Domu Asystenta w Czyżynach, ul. Skarżyńskiego 2 pracownicy naukowo-dydaktyczni zainteresowani przydziałem mogą składać podania w Dziale Socjalnym Uniwersytetu Jagiellońskiego
Читати ще o Mieszkanie jednopokojowe w Domu Asystenta w Czyżynach
Dział Świadczeń Socjalnych
pracownicy

Dofinansowanie do wypoczynku dzieci i młodzieży

31.03.2011
Wszystkie wnioski o dofinansowanie dzieci należy składać najpóźniej do 31 sierpnia 2011 roku, a wnioski o dofinansowanie wyjazdu zakupionego indywidualnie przez pracownika typu zimowisko, kolonia, obóz przed planowanym wyjazdem
Читати ще o Dofinansowanie do wypoczynku dzieci i młodzieży

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту