перейти до основного змісту

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту

Doktoranci

Навіґативний ланцюжок Навіґативний ланцюжок

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту

Komunikaty dla doktorantów

Portal Uniwersytecki
pracownicy studenci doktoranci

Marcowe szkolenia z zakresu obsługi portalu UJ

26.03.2012
W najbliższy czwartek, tj. 29. marca, na III Kampusie UJ, w budynku WZiKS obędą się szkolenia z zakresu obsługi Portalu Uniwersyteckiego
Читати ще o Marcowe szkolenia z zakresu obsługi portalu UJ
Portal Uniwersytecki
pracownicy studenci doktoranci

Przerwa w pracy portalu

20.03.2012
Dzisiaj między godziną 17:00 a 17:30 nastąpi przerwa w działaniu Portalu UJ. Za utrudnienia przepraszamy
Читати ще o Przerwa w pracy portalu
Portal Uniwersytecki
pracownicy studenci doktoranci

Urodzaj nowych serwisów

19.03.2012
Prezentujemy kolejną listę nowych serwisów internetowych powstałych w ramach Portalu UJ: www.fais.uj.edu.pl, www.econ.uj.edu.pl, www.futuronauta.cittru.uj.edu.pl
Читати ще o Urodzaj nowych serwisów
Portal Uniwersytecki
pracownicy studenci doktoranci

Migracja Portalu UJ na nowy sprzęt

26.01.2012
W ramach ciągłego udoskonalania świadczonych przez nas usług przygotowujemy się do migracji portalu uniwersyteckiego na nową platformę sprzętową - uniwersytecką prywatną chmurę. Rozpoczynamy właśnie etap publicznych testów, który potrwa do końca stycznia.
Potrzebujemy Państwa pomocy w testowaniu nowego rozwiązania!
Читати ще o Migracja Portalu UJ na nowy sprzęt
Portal Uniwersytecki
pracownicy studenci doktoranci

Kolejny wydział dołączył do Portalu UJ

02.01.2012
Wydział Biologii i Nauk o Ziemi uruchomił nową stronę internetową www.binoz.uj.edu.pl. Oprócz podstawowych informacji takich jak dane kontaktowe, prowadzone studia, lista instytutów, można tam również znaleźć aktualności wydziałowe oraz wykaz wydawnictw
Читати ще o Kolejny wydział dołączył do Portalu UJ

Відображення мережевого вмісту Відображення мережевого вмісту